Общ преглед

Тази вечер ще отвори врати къщата на VIP Brother, като сред тези, които ще я прекрачат, са официално обявените Евгени Минчев и Йорданка Христова, Ели Гигова, Ива Екимова, плеймейтката Кучкова, Жени Калканджиева и съпругът й Тачо, Камелия Воче, актьорът Иво Аръков и др.

Къде ще живеят съквартирантите?

Замайващ лукс и търсен бароков кич са основният ключ към интериора на Образцовия дом. Преобладаващите цветове, както подобава на соцлукса, са червено и златно, килимите са ръчно тъкани, а мебелите са кожени или от велур, напълно подходящи, за да седнат в тях соцлидери.

Романтиката в дома ще се допълва от голяма камина в средата на хола с две удобни кресла пред нея. Билярдна маса с червено вместо традиционното зелено сукно ще разсейва съквартирантите от ежедневните битови проблеми и ще ги призовава да решават споровете си със стил и стик в ръка. Ренесансови картини красят стените, а празни барокови рамки очакват снимките на обитателите на Образцовия дом.

За да бъде атмосферата съвсем като в социалистическа резиденция, ВИП-овете ще се хранят на дълга маса, досущ като в ловните резиденции на Тато.

Естествено, къщата разполага с голям двор и басейн, където се очаква да се вихрят клюки и флиртове.

Освен Изповедалнята, спалните и баните, които останаха скрити за камерите, тайна остава и една голяма закрита площ, за която зрители и съквартиранти тепърва ще научат каква функция има, кой ще я обитава и при какви условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар